Τρόποι πληρωμής

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η τιμή του συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Στη φόρμα παραγγελίας αναγράφεται η τελική τιμή του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής, εφόσον θα τα επιβαρυνθεί ο πελάτης. 

Για αγορές αξίας από 50,00€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν ΜΟΝΟ έαν η πληρωμή γίνει με κατάθεση ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, εκτός από αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους (σκι, snowboard, μπότες σκι, μπότες snowboard, φυσίγγια>50τεμ.), οπότε θα γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη για τα έξοδα αποστολής. Στις παραγγελίες που αποστέλλονται με αντικαταβολή, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00€ συν 2,50 ευρώ έξοδα αντικαταβολής. Σε παραγγελίες έως 49,90€ στην περίπτωση της προκατάθεσης σε λογαριασμό μας η σε αγορά με πιστωτική τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€

 Τα παραπάνω κόστη και απαλλαγές εξόδων μεταφοράς, ισχύουν μόνο για αποστολές εντός της Ελληνικής επικράτειας! Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύουν επιπλέον έξοδα τα οποία διευκρινίζονται κατόπιν επικοινωνίας και ορίζονται ανάλογα με την χώρα παραλαβής.

Φυσίγγια δεν αποστέλλονται εκτός Ελλάδας!


Το giovannioutdoor.gr έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές του κάθε προϊόντος, με βάση τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Σε περιπτώσεις προσφοράς ή έκπτωσης το giovannioutdoor.gr αναγράφει την αρχική τιμή και την τιμή της προσφοράς ή της έκπτωσης. Για ομαδικές αγορές από συλλόγους ή επιχειρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν ολοκληρώσετε την διαδικασία αγοράς για να σας στείλουμε την προσφορά μας.

1. Κατάθεση στην τράπεζα:
Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού: 337/379294-31 (IBAN: GR50 0110 3370 0000 3373 7929 431)
Alpha Bank: αριθμ. λογαρ. : 732-002101-004615 (IBAN: GR34 0140 7320 7320 0210 1004 615)
Eurobank: αριθμός λογαριασμού: 0026.0250.00.0100093796 (ΙΒΑΝ: GR23 0260 2500 0000 0010 0093 796)
Τράπεζα Πειραιώς: αριθμός λογαριασμού: 5405-071740-771 (ΙΒΑΝ: GR34 01724050 0054 0507 1740 771)


Η παραγγελία θα εκτελείται αυθημερόν, μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση της αξίας των προϊόντων στον τραπεζικό λογαριασμό και θα αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Πόρτα-Πόρτα ή ACS COURIER).


2. Αντικαταβολή:
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα (ΕΛΤΑ) ή ACS COURIER και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης, με ταυτόχρονη πληρωμή της αξίας τους στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας.

* Υπάρχει επιβάρυνση 2.5 ευρώ


3. Πιστωτική κάρτα:

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα (μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών MasterCard, Visa, AmericanExpress, Maestro) μέσω του κέντρου συναλλαγών της Alpha Bank eCommerce, και σας δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις. Ο μέγιστος αριθμός δόσεων είναι οκτώ (8) και εξαρτάται από το ποσό της παραγγελίας σας. Εφόσον επιλέξετε μέθοδο πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων όλων των αποδεκτών καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express) χρησιμοποιώντας το ασφαλές σύστημα πληρωμών της Alpha Bank (Alpha e-Commerce) τότε θα περάσετε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου εκεί θα δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στη συνέχεια ο server της Τράπεζας εγκρίνει ή απορρίπτει την συναλλαγή και το αποτέλεσμα εμφανίζεται πίσω στις σελίδες του giovannioutdoor.gr. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται και δεν αποστέλλονται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, στον server όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα του καταστήματος giovannioutdoor.gr. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Όλα τα προϊόντα πριν αποσταλούν ελέγχονται για την άριστη κατάστασή τους. Σε περίπτωση ωστόσο που προκύψει ελαττωματικό προϊόν, το giovannioutdoor.gr αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασής του. Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή, με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, μόνο μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα. 


Στις αλλαγές σε μεγέθη, χρώματα ή στην αντικατάσταση με άλλο προϊόν η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών επιλογής του πελάτη τις πρώτες 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή και τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο ίδιος. Η αλλαγή μη ελαττωματικού προϊόντος και η αντικατάστασή του μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο τις πρώτες 10 ημέρες από την παραλαβή. Πριν την επιστροφή παρακαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής (πατήστε εδώ για να μεταβείτε σε αυτήν). Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορές, με τις ετικέτες τους να μην έχουν κοπεί, μέσα στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα έγγραφα που παραλήφθηκαν από τον πελάτη και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αντικατάσταση αυτή και επιστρέφεται ξανά πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα. Σε περίπτωση υπαναχώρησης ο πελάτης πιστώνεται στο ποσό της αρχικής αγοράς και για διάστημα 25 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής, ώστε να προχωρήσει στην αγορά άλλου προϊόντος. Μετά το πέρας των 25 εργάσιμων ημερών και εφόσον ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε άλλη αγορά, του επιστρέφεται το ποσό που κατέβαλε. Συνιστάται η επικοινωνία με το giovannioutdoor.gr πριν από κάθε επιστροφή.