Τρόποι και κόστος αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθημερόν με την εταιρεία ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα (ΕΛΤΑ courier) και αυτά παραδίδονται σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Όλα τα προϊόντα του giovannioutdoor.gr υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες. Στις σελίδες των προϊόντων υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους. Εάν ωστόσο κατά την παραγγελία σας, προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.
Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής καθώς και κατάθεση σε λογαριασμό μας πριν από την αποστολή της παραγγελίας. Φυσίγγια δεν αποστέλλονται εκτός Ελλάδας!


Για αγορές αξίας από 50,00€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν ΜΟΝΟ εάν η πληρωμή γίνει με κατάθεση ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, εκτός από αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους (σκι, snowboard, μπότες σκι, μπότες snowboard, φυσίγγια>50τεμ.), οπότε θα γίνεται συνεννόηση με τον πελάτη για τα έξοδα αποστολής. Στις παραγγελίες που αποστέλλονται με αντικαταβολή, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 5,00€ συν 2,50€ έξοδα αντικαταβολής. Σε παραγγελίες έως 49,90€ στην περίπτωση της προκατάθεσης σε λογαριασμό μας η σε αγορά με πιστωτική τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€

Τα παραπάνω κόστη και απαλλαγές εξόδων μεταφοράς, ισχύουν μόνο για αποστολές εντός της Ελληνικής επικράτειας! Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύουν επιπλέον έξοδα τα οποία διευκρινίζονται κατόπιν επικοινωνίας και ορίζονται ανάλογα με την χώρα παραλαβής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Όλα τα προϊόντα πριν αποσταλούν ελέγχονται για την άριστη κατάστασή τους. Σε περίπτωση ωστόσο που προκύψει ελαττωματικό προϊόν, το giovannioutdoor.gr αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασής του. Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή, με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, μόνο μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα. 

Στις αλλαγές σε μεγέθη, χρώματα ή στην αντικατάσταση με άλλο προϊόν η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών επιλογής του πελάτη τις πρώτες 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή και τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο ίδιος. Η αλλαγή μη ελαττωματικού προϊόντος και η αντικατάστασή του μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. 

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο τις πρώτες 10 ημέρες από την παραλαβή. Πριν την επιστροφή παρακαλούμε να συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής (πατήστε εδώ για να μεταβείτε σε αυτήν). Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορές, με τις ετικέτες τους να μην έχουν κοπεί, μέσα στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα έγγραφα που παραλήφθηκαν από τον πελάτη και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αντικατάσταση αυτή και επιστρέφεται ξανά πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα. 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης ο πελάτης πιστώνεται στο ποσό της αρχικής αγοράς και για διάστημα 25 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής, ώστε να προχωρήσει στην αγορά άλλου προϊόντος. Μετά το πέρας των 25 εργάσιμων ημερών και εφόσον ο πελάτης δεν έχει προχωρήσει σε άλλη αγορά, του επιστρέφεται το ποσό που κατέβαλε αφού παρακρατηθεί το συνολικό κόστος μεταφοράς. Συνιστάται η επικοινωνία με το giovannioutdoor.gr πριν από κάθε επιστροφή.