Εταιρεία - Όροι χρήσης του ιστότοπου

Το www.giovannioutdoor.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, τμήμα της εισαγωγικής και εμπορικής εταιρείας Giovanni Outdoor Stores που έχει έδρα στο 6ο χιλ. Δράμας - Προσοτσάνης, στη Δράμα.

H διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι www.giovannioutdoor.gr.

Η περιήγηση και οι αγορές από την ιστοσελίδα μας διέπονται από τους παρακάτω όρους.

Το giovannioutdoor.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει το περιεχόμενό του ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και δεσμεύεται να ενημερώνει τους χρήστες, για οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις προκύψουν στα προϊόντα του.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα διάφορα στοιχεία όπως φωτογραφίες, κείμενα, εικόνες κ.α. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή η παραποίησή τους. Οι πληροφορίες που αφορούν σε φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, συλλέγονται από τις εταιρείες - κατασκευαστές.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα του giovannioutdoor.gr υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες. Στις σελίδες των προϊόντων υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητά τους. Εάν ωστόσο κατά την παραγγελία σας, προκύψει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.
Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η τιμή του συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Στη φόρμα παραγγελίας αναγράφεται η τελική τιμή του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής, εφόσον θα τα επιβαρυνθεί ο πελάτης.
Το giovannioutdoor.gr έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές του κάθε προϊόντος, με βάση τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Σε περιπτώσεις προσφοράς ή έκπτωσης το giovannioutdoor.gr αναγράφει την αρχική τιμή και την τιμή της προσφοράς ή της έκπτωσης. 

Για ομαδικές αγορές από συλλόγους ή επιχειρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας πριν ολοκληρώσετε την διαδικασία αγοράς για να σας στείλουμε την προσφορά μας.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του giovannioutdoor.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν είναι αναγκαίο να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομά σας, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κ.α. έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διασφαλιστούν αμέσως, για όσο χρονικό διάστημα θα είστε εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Επίσης έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία συμπληρώνοντάς τα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική φόρμα.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, θεωρείται δεσμευτική η παραλαβή της από εσάς. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να την παραλάβετε την ημέρα που σας έχουν ειδοποιήσει και χρειάζεστε ολιγοήμερη παράταση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, ώστε τα προϊόντα να παραμείνουν στα γραφεία της ταχυμεταφορικής.

Στην περίπτωση που από δική σας αμέλεια δεν παραληφθεί η παραγγελία σας, θεωρείται δεσμευτική η νόμιμη αποζημίωση από την πλευρά σας προς το κατάστημά μας, των εξόδων αποστολής και επιστροφής που έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις χρεώσεις της ταχυμεταφορικής που συνδέονται με την αποστολή και επιστροφή της παραγγελίας σας και αυτά θα εξοφλούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς μας.