Φυσίγγια κυνηγιού δράμια Gorilla Target Lock 12βολα Magnum

Φυσίγγια κυνηγιού δράμια Gorilla Target Lock 12βολα Magnum

TARGET LOCK 12VOLO
Μάρκα: 
 
13,10
TARGET LOCK 12VOLO
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Φυσίγγια κυνηγιού δράμια Gorilla Target Lock 12βολα Magnum.

 Το θήραμα μπορεί να εμφανιστεί σε απόσταση από 10 έως και 60 μέτρα. Εδώ αρχίζει να δημιουργείται το μεγάλο πρόβλημα της βολής που θα πλήξει κέραια το μεγάλο αυτό θήραμα. Τι γίνεται τότε;
Η GORILLA shoots έρχεται να δώσει τη λύση με τα target lock σε αυτούς που χρειάζονται μια βολή άνω των 35 μέτρων με συγκέντρωση 100% στα 35 μέτρα και απίστευτες διατρήσεις, κατανομές και ταχύτητες από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο φυσίγγι του ανταγωνισμού. Η ειδική τεχνική γόμωσης με “κλειδωμένο” το σύνολο των δραμιών στο φυσίγγι, που σας παρουσιάζει για πρώτη φορά παγκοσμίως η GORILLA shoots επιτυγχάνει:
1) Σφιχτότερες συγκεντρώσεις κατά 30% σε μεγαλύτερες αποστάσεις μιας και το νέο σύστημα target lock συνοδεύει τα δράμια για αρκετά μέτρα από το στόμιο της κάνης χωρίς να διασκορπίζονται έως ώτου φτάσουν στο θήραμα με αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο αριθμό βολίδων στο σώμα του θηράματος και άρα την άμεση καταβολή του.
2) Μηδενική παραμόρφωση των δραμιών λόγω τριβής μέσα στην κάνη μιας και δεν έρχονται καθόλου σε επαφή με την κάνη λόγω του συστήματος target lock με αποτέλεσμα οι βολίδες που κατευθύνονται στο θήραμα να είναι ατόφιες και καθόλου παραμορφωμένες άρα καλύτερη διατρητική ικανότητα.
3) Υψηλής ποιότητας υλικά. Χρησιμοποιήσαμε τα καλύτερα υλικά παγκοσμίως παντρεμένα ιδανικά μεταξύ τους με αποτέλεσμα εκπληκτικές και σταθερές αποδώσεις κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
4) Μηδενική μολύβδωση της κάνης 

Διαμέτρημα cal 12,

Κάλυκας 76mmMagnum,

Τύποςκάλυκα 25mm,

Βυσματωση Target lock G,

Καψύλλιο ισχυρής ισχύος,

Ταχύτητα V1435 m/sec,

Πιέσεις P.MAX950 bar 35m (full*),

100% συγκέντρωση,

Διαθέσιμα Νο 12 βόλο (10/0),

Η τιμή είναι για συσκευασία 5 φυσιγγίων.

Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για την αγορά φυσιγγίων λόγω βάρους!

Για παραγγελίες άνω των 50 φυσιγγίων (2 κουτιά των 25τεμ) δεν ισχύει η αντικαταβολή, και το συνολικό ποσό πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό μας.

Στις αποστολές με Courier υπάρχει έχτρα χρέωση 1 ευρώ ανά κουτί των 25 φυσιγγίων.

Στις αποστολές με μεταφορική εταιρία τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον παραλήπτη, και πρέπει να έχει γίνη κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.


Μάρκα:
Gorilla
Χρήση:
  • Κυνήγι
Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.