Φυσίγγια κυνηγιού δράμια Gorilla Buckshot 9βολο 2¾

Φυσίγγια κυνηγιού δράμια Gorilla Buckshot 9βολο 2¾

GORILLA 9VOLO
Μάρκα: 
 
12,80
GORILLA 9VOLO
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Φυσίγγια κυνηγιού δράμια Gorilla Buckshot 9βολο 2¾. Τα Gorilla Buck shot προορίζονται για βολές μεγάλων αποστάσεων άνω των 30 μέτρων.
Χρειάστηκαν 5 χρόνια πολύωρων εργαστηριακών μελετών και εξαντλητικών πρακτικών δοκιμών στους κυνηγότοπους κάτω από διαφορετικές και αντίξοες εναλλαγές των καιρικών συνθηκών κάθε φορά. Κατασκευάσαμε ένα φυσίγγι που πραγματικά κάνει τη διαφορά σε όλους τους τομείς: διάτρησης – ταχύτητας – κατανομής. Η ειδική τεχνική κατασκευής τους και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται προσφέρουν απίστευτες κατανομές και διατρήσεις ιδιαίτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φυσίγγια στο κυνήγι του αγριόχοιρου.
Αποδίδουν εξαιρετικά με κλειστά τσοκ (full *) για μακρινές βολές και με μεσαία τσοκ (**, ***) για ποιο κοντινές βολές. Χρησιμοποιήστε το ανάλογο τσοκ, ελέγχοντας την απόσταση που θα πυροβολήσετε. Χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο νούμερο δραμιών αυξάνετε την δραστικότητα της βολής. Σε περίπτωση αυξημένης υγρασίας, αυξήστε την προσκοπευση σας αναλόγως. 

Διαμέτρημα cal 12

Κάλυκας 70mm 2,3/4

Τύπος κάλυκα 25mm

Βυσματωση υλικό έμφραξης

Καψύλλιο ισχυρής ισχύος

Ταχύτητα V1425 m/sec

Πιέσεις P.MAX750 bar 35m (full*) 100% συγκέντρωση Διαθέσιμα Νο 9 βόλο (11/0)

Κουτι 5 τεμ

Η τιμή είναι για συσκευασία 5 φυσιγγίων.

Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για την αγορά φυσιγγίων λόγω βάρους!

Για παραγγελίες άνω των 50 φυσιγγίων (2 κουτιά των 25τεμ) δεν ισχύει η αντικαταβολή, και το συνολικό ποσό πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό μας.

Στις αποστολές με Courier υπάρχει έχτρα χρέωση 1 ευρώ ανά κουτί των 25 φυσιγγίων.

Στις αποστολές με μεταφορική εταιρία τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον παραλήπτη, και πρέπει να έχει γίνη κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.


Μάρκα:
Gorilla
Χρήση:
  • Κυνήγι
Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.